اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

شکوفه قند شیرینی ( 72 )



,شکوفه قند, شیرینی شکوفه قند, طرز تهیه شیرینی شکوفه قند,[categoriy]



 

مواد لازم برای تهیه شکوفه قند:

 روغن جامد  225 گرم
پودر شکر   یک پیمانه
 وانیل  یک چهارم قاشق چایخوری
پکینک پادر                          یک قاشق سوپخوری
آرد سفید 4 پیمانه

 

طرز تهیه شکوفه قند  :


روغن را با پودر شکر بزنید تا یکدست و سبک شود. سپس وانیل را اضافه کنید. 

پکینک پادر  و آرد الک شده را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید، به طوری که توپ هایی که در دست درست می کنید، متلاشی نشود.

 

خمیر را در نایلون قرار داده و برای یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید. 

سپس با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با کاترهای دلخواه کاتر بزنید و در سینی چرب شده قرار دهید.

 

سپس زرده زده شده را با برس روی آن بکشید و با کنجد خام تزیین کنید و در فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

 

چند نکته مهم در درست کردن شکوفه قند


• اگر خمیر 24 ساعت روی میز کار بماند، در زمان باز کردن ترک نمی خورد.

 

• می توان در خمیر از اسانس های مختلف مانند پودر زنجفیل، دارچین، هل و ... استفاده کرد و شیرینی های یکرنگ یا دو رنگ با طعم های مختلف تهیه کرد. حتی می توان از پودر کاکائو استفاده کرد که ممکن است آرد کمتری مصرف شود.

 

• فقط اسانس و یا پودر کاکائو را باید قبل از اضافه کردن آرد اضافه کنید.

 

• می توانید برای تزیین رویه از شکلات های ریز هم استفاده کنید که در این صورت نیازی به رومال کردن با تخم مرغ نیست.

 

• می توانید خلال پسته را کمی خرد کنید و بعد از باز کردن خمیر، روی آن بریزید و خیلی آرام وردنه را یک بار روی خمیر حرکت دهید تا درون خمیر فرو رود، سپس به سلیقه خود کاتر بزنید.

 

• اگر تمایل داشتید که شیرینی دو رنگ بپزید نیازی نیست روی شیرینی چیزی بزنید زیرا در پخت دو رنگ به هم می چسبند.

 

• برای پیمانه کردن آرد بهتر است پیمانه به اندازه حداقل یک سوم بند انگشت سرخالی باشد تا شیرینی لطیف تر شود.

 

• به جای ورز دادن می توانید از چرخ گوشت یا غذاسازی استفاده کنید.

• این خمیر به دلیل این که هیچگونه مواد فاسد شدنی در آن به کار نرفته، ماندگاری زیادی دارد.

 

• می توانید این شیرینی را شش ماه در یخچال و یک سال در فریزر نگه دارید و هر زمان که تمایل به پخت داشتید، شب قبل از یخچال خارج کرده و در محیط آشپزخانه قرار دهید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد