ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
مواد لازم برای بیسکویت وانیلی :
کره نرم | 125 گرم |
شکر دانه ریز | 110 گرم |
وانیل مایع | یک قاشق چایخوری |
شیر | یک چهارم پیمانه |
آرد سفید | 150 گرم |
آرد سلف رایزینگ | 110 گرم |
طرز تهیه :
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید.
کره را به همراه شکر با همزن به مدت 2-3 دقیقه بزنید تا مخلوط رنگ روشن کرمی پیدا کند بعد وانیل را اضافه کنید و بعد شیر و در آخر دو آرد که قبلا با هم الک کردید را اضافه کنید و با سرعت کم همزن مواد را مخلوط کنید. اول به نظر می آید آرد زیاد است ولی وقتی همه مواد مخلوط می شود و یک جا جمع می شود خمیر لطیفی درست می شود. به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط بردارید و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتیمتر از هم داخل سینی فر که کف آن کاغذ انداختید بچینید. برای اینکه بیسکویت ها یک اندازه در بیاید از قاشق پلاستیکی مخصوص اندازه گیری برای برداشتن خمیر استفاده کنید.
با انگشت روی بیسکویت فشار بدهید و بعد با چنگال طرح ضربدری روی ببیسکویت بزنید.
به مدت 15-18 دقیقه تا وقتی زیر آن طلایی شود بپزید.