اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

زیره پلو با مرغ

  
2 پیمانه
برنج
2 تکه
مرغ
1 1/2 قاشق غذا خوری
زیره سیاه
1 عدد
پیاز
1 عدد
سیب زمینی
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
کره آب شده
1 قاشق چای خوری
روغن جامد
2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده
زیره پلو با مرغ


برای تهیه زیره پلو با مرغ ، ابتدا برنج را شسته و به آن نمک می زنیم و به مدت 3 ساعت و یا بیشتر اجازه می دهیم برنج خیس بخورد .

در یک قابلمه کمی روغن ریخته و یک عدد پیاز را خلالی می کنیم و به همراه مرغ به روغن اضافه می کنیم و بعد در قابلمه را می بندیم تا رنگ گوشت تغییر کند و پیازها نرم شود . سپس مرغ و پیاز را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شده و سرخ شوند .

کمی نمک ، فلفل ، زردچوبه و یک قاشق غ خوری زعفران دم کرده می زنیم و بعد نصف پیمانه آب اضافه می کنیم و در قابلمه را می بندیم تا مرغ با همان مقدار آب بپزد .

در یک قابلمه آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . آب روی برنج را خالی کرده و برنج را در قابلمه در حال جوش می ریزیم .

برنج را یکی دو بار به آرامی هم می زنیم . وقتی برنج به جوش امد کف روی آن را می گیریم .

کمی که گذشت یکی از دانه های برنج را با ناخن نصف می کنیم . اگر به اندازه یک نقطه سفید وسط برنج خام مانده بود ، وقت آبکش کردن برنج است . در این مرحله یک پیمانه آب سرد به برنج اضافه می کنیم تا به دانه های برنج شوک وارد شده و دانه های برنج قد بکشد .

برنج را در سبد آبکش ریخته و روی آن آب ولرم می ریزیم تا دانه های برنج به هم نچسبد .

کف قابلمه مقدار کمی کره و یا روغن می ریزیم و سیب زمینی ها را ته قابلمه می چینیم  و بعد برنجی را که با زیره سیاه مخلوط کرده ایم را روی سیب زمینی ها می ریزیم .

در قابلمه دمکنی گداشته و اجازه می دهیم زیره پلو به مدت 40 دقیقه دم کشیده و آماده سرو شود .

بعد از دم کشیدن زیره پلو ، مقداری کره آب شده روی آن می ریزیم .

زیره پلو با مرغ را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با برنج زعفرانی تزئین و نوش جان کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد