برای تهیه مرغ لا پلو با زرشک ، ابتدا برنج را با مقداری نمک به مدت دو ساعت خیس می کنیم .
در یک قابلمه کمی روغن ریخته و یک عدد پیاز را خلالی کرده و ته قابلمه می
ریزیم . سینه مرغ را روی پیازها گذاشته و روی حرارت قرار می دهیم . مقدار
کمی آب ( نصف پیمانه ) را با نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آبلیمو و زعفران مخلوط
کرده و به مرغ اضافه می کنیم و زیر حرارت را کم می کنیم تا مرغ با حرارت
ملایم بپزد .
بعد از پخت مرغ را ریش ریش کرده و کنار می گذاریم .
در یک تابه مقدار کمی روغن ریخته و زرشک هایی را که از قبل شسته و آبکش
کرده ایم را با یک قاشق مربا خوری شکر و زعفران به روغن اضافه کرده و یک
تفت کوچک می دهیم و بعد مرغ ها را نیز اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش می
کنیم .
برنج را نیز به مرحله آبکشی
می رسانیم و ته دیگ آن را آماده می کنیم . دو قاشق ماست ، تخم مرغ ،
زعفران را باهم مخلوط می کنیم و بعد از آبکش کردن برنج 2 تا 3 قاشق از برنج
را نیز به مواد ته دیگ اضافه کرده و هم می زنیم . در یک قابلمه روغن ریخته
و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد ته دیگ زعفرانی را ته قابلمه
ریخته و اجازه می دهیم تا کمی خودش را بگیرد و بعد از روی حرارت برداشته و
برنج و مرغ را به صورت لا به لا در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم
تا مرغ لا پلو با زرشک ما با حرارت ملایم دم بکشد .