ابتدا برنج را از دو ساعت قبل با مقداری نمک می گذاریم تا خیس بخورد .
مرغ ها را مکعبی بریده و در مقداری روغن تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند .
قارچ ها را هم خرد کرده و به مرغ اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب قارچ
خشک شده و مرغ ها کمی بپزند . سپس پیاز نگینی خرد شده را هم اضافه می کنیم و
تفت می دهیم تا پیازها نرم شده و طلایی رنگ شوند .
حالا ترکیب لوبیا سبز و هویج بخارپز شده را هم اضافه کرده و دوباره تفت می
دهیم تا تمامی مواد باهم ترکیب شده و کمی سرخ شوند . نمک ، فلفل فراوان و
زردچوبه را هم زده و تفت می دهیم . در پایان رب گوجه فرنگی را هم اضافه
کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب هم گرفته شود . زیر حرارت را کم می کنیم
تا مواد ما با حرارت ملایم بپزند و به وغن بیفتند .
برنج را در قابلمه آبجوش ریخته و اجزه می دهیم تا به مرحله آبکشی رسیده و بعد آبکش می کنیم . ( طریقه آبکش کردن برنج اینجا توضیح داده شده است )
کف قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی های ورقه شده را می چینیم . برنج و
ومواد لوبیا پلو را یک در میان در قابلمه ریخته و در قابلمه دمی گذاشته و
روی حرارت می گذاریم تا قابلمه داغ شده و بخار لوبیا پلو با مرغ و قارچ
بلند شود . سپس زیر حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم تا برنج ما در مدت ۴۵
دقیقه دم بکشد .
لوبیا پلو با مرغ را در ظرف مورد نظر کشیده و با ترشی لیته سرو می کنیم .