اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کیک پرتقال


زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
آسان
مناسب برای
10 نفر
2 پیمانه
آرد
3/4 پیمانه
شکر
1 پیمانه
آب پرتقال
1/2 پیمانه
روغن جامد
1 عدد
رنده پوست پرتقال
3 عدد
تخم مرغ
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
کیک پرتقال


برای تهیه کیک پرتقالی ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و الک می کنیم . سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
زرده و سفیده تخم مرغ را هم جدا کرده و سفیده ها را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پف کرده و وقتی کاسه را بر می گردانیم بیرون نریزد . سپس آن را در یخچال قرار می دهیم . شکر و روغن را هم باهم ترکیب کرده ، آنقدر می زنیم تا سفید رنگ شود و بعد زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و رنده پوست پرتقال اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند . حالا آب پرتقال را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم .
ترکیب مواد خشک را هم که الک کرده ایم را به همراه گردوی خرد شده ، در چند مرحله اضافه کرده و با همزن دستی و یا لیسک هم می زنیم . در پایان سفیده تخم مرغ را هم کم کم اضافه کرده و به آرامی و از پایین به بالا مخلوط می کنیم به طوری که بافت پفکی آن از بین نرود .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم و مایع کیک پرتقال را داخل قالب ریخته و آن را داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد . سپس گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم طلایی رنگ شود .
کیک پرتقال را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از قالب خارج می کنیم .
کیک پرتقال را با تکه های پرتقال تزئین و سرو می کنیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد