- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 10 دقیقه
برای تهیه شیرینی حاجی بادام از زرده تخم مرغ استفاده می شود و با سفیده آن می توان شیرینی نارگیلی تهیه کرد .
برای تهیه شیرینی حاجی بادام ، ابتدا باید آرد بادام آن را تهیه کرد که هم
می توان از لوازم قنادی خرید و یا اینکه در منزل آن را تهیه کرد .
برای تهیه آرد بادام ، ابتدا بادام های شیرین را داخل کاسه ای ریخته و روی
آن آب جوش می ریزیم و کنار می گذاریم تا به مدت 4 تا 5 ساعت بماند و بادام
ها در آب جوش خیس بخورند و پوست آنها به راحتی جدا شود .
بعد از پوست گرفتن ، بادام ها را روی سینی پهن کرده و به مدت 2 روز کنار می
گذاریم تا خشک شوند . و بعد با استفاده از میکسر آن را به صورت پوره در می
آوریم .
برای تهیه شیرینی حاجی بادام ، فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
زرده های تخم مرغ و پودر شکر را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر
می زنیم تا کرم رنگ شود و بعد گلاب را به آن اضافه می کنیم .
جوش شیرین و پودر هل را نیز اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا تمامی مواد
باهم ترکیب شوند . سپس آرد بادام را کم کم و در چند مرحله به مواد بالا
اضافه کرده و ورز تا خمیر نرمی به دست آید .
کف سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و از خمیر گلوله های کوچکی برداشته
و کف دست گرد می کنیم و در سینی فر می چینیم . ( گلوله های کوچکی به
اندازه فندق و یا کمی بزرگ تر )
حالا سینی را در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم
تا شیرینی ها بپزند . سپس سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا
شیرینی حاجی بادام خنک شود .
بعد از خنک شدن شیرینی حاجی بادام را از کاغذ جدا کرده و در ظرف در بسته نگهداری می کنیم .
- در صورت تمایل می توانید کمی پودر قند روی شیرینی ها الک کرده و آنها را تزئین کنید .