اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کیک کاکائو و گردو


زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
1 1/2 پیمانه
آرد
1 پیمانه
شکر
100 گرم
گردو خرد شده
4 عدد
تخم مرغ
2 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
50 گرم
کره
کیک کاکائو و گردو



برای تهیه کیک کاکائو و گردو ، ابتدا کره و تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا کره نرم شده و تخم مرغ ها با دیگر مواد همدما شوند .
آرد ، پودر کاکائو و بکینگ پودر را باهم ترکیب و الک کرده ، کنار می گذاریم . فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پف کند و وقتی کاسه را بر می گردانیم از کاسه بیرون نریزد . سپس سفیده ها را داخل یخچال می گذاریم .
حالا کره و شکر را باهم ترکیب کرده ، هم می زنیم تا کرم رنگ و یکدست شود . سپس زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و آنقدر می زنیم تا کشدار شود . ترکیب مواد خشک را با گردو مخلوط کرده و آرام آرام و در چند مرحله به مایع کیک اضافه می کنیم . سپس سفیده های تخم مرغ را نیز در چند مرحله اضافه کرده و به صورت دورانی و از پایین به بالا به وسیله کاردک هم می زنیم به طوری که پف سفیده ها نخوابد و فقط با دیگر مواد مخلوط شود .
کف قالب مورد نظر را چرب و یا آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . مایع کیک کاکائو و گردو را داخل قالب ریخته و آن را به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده و می گذاریم تا کاملا سرد شود . سپس کیک کاکائو و گردو را از قالب خارج کرده و بعد از تزئین با سس شکلاتی و گردوی خرد شده ، سرو می کنیم .

  1. نیم ساعت بعد از پخت ، کیک را امتحان کنید . اگر خلال دندان از داخل کیک تمیز بیرون آمد کیک شما آماده است . در غیر اینصورت اجازه دهید تا کیک شما در فر بماند .
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد