- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 45 دقیقه
- 1 1/2 پیمانه
- آرد
- 1 پیمانه
- شکر
- 100 گرم
- گردو خرد شده
- 4 عدد
- تخم مرغ
- 2 قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل
- 50 گرم
- کره
برای تهیه کیک کاکائو و گردو ، ابتدا کره و تخم مرغ ها را از یخچال بیرون
می آوریم تا کره نرم شده و تخم مرغ ها با دیگر مواد همدما شوند .
آرد ، پودر کاکائو و بکینگ پودر را باهم ترکیب و الک کرده ، کنار می گذاریم . فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را با همزن برقی آنقدر می
زنیم تا پف کند و وقتی کاسه را بر می گردانیم از کاسه بیرون نریزد . سپس
سفیده ها را داخل یخچال می گذاریم .
حالا کره و شکر را باهم ترکیب کرده ، هم می زنیم تا کرم رنگ و یکدست شود .
سپس زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و آنقدر می زنیم تا
کشدار شود . ترکیب مواد خشک را با گردو مخلوط کرده و آرام آرام و در چند
مرحله به مایع کیک اضافه می کنیم . سپس سفیده های تخم مرغ را نیز در چند
مرحله اضافه کرده و به صورت دورانی و از پایین به بالا به وسیله کاردک هم
می زنیم به طوری که پف سفیده ها نخوابد و فقط با دیگر مواد مخلوط شود .
کف قالب مورد نظر را چرب و یا آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم .
مایع کیک کاکائو و گردو را داخل قالب ریخته و آن را به مدت 45 دقیقه در
طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده و می گذاریم تا کاملا سرد شود . سپس کیک
کاکائو و گردو را از قالب خارج کرده و بعد از تزئین با سس شکلاتی و گردوی
خرد شده ، سرو می کنیم .
- نیم ساعت بعد از پخت ، کیک را امتحان کنید . اگر خلال دندان از داخل کیک تمیز بیرون آمد کیک شما آماده است . در غیر اینصورت اجازه دهید تا کیک شما در فر بماند .