- زمان آماده سازی
- 20 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 15 دقیقه
- 2 عدد
- زرده تخم مرغ
- 3/4 پیمانه
- پودر شکر
- 3/4 پیمانه
- گردو خرد شده
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل
- به مقدار لازم
- خلال پسته
برای تهیه شیرینی پفکی گردویی ، ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد
روشن می کنیم تا گرم شود . سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا می کنیم . ( از
سفیده تخم مرغ می توان در تهیه شیرینی مرنگ نارگیلی
و یا شیرینی نارگیلی استفاده کرد ) . زرده ها را به همراه وانیل با همزن
برقی می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و کرم رنگ شود . سپس پودر شکر را
آرام آرام و در چند مرحله اضافه کرده و هم می زنیم تا سفید رنگ و کشدار شود
. در پایان گردوی خرد شده را نیز اضافه کرده و با کاردک و یا قاشق مخلوط
می کنیم .
کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و با برس کمی چرب می کنیم . با یک قاشق
چای خوری از مواد برداشته و کف سینی فر می چینیم . روی شیرینی ها خلال پسته
و یا پودر پسته ریخته و سینی فر را به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل گرم
کرده ایم در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا
بپزند .
بعد از پخت سینی را از فر خارج کرده و شیرینی پفکی گردویی را از کاغذ روغنی
جدا و در ظرف مورد نظر می چینیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند .
با یک فنجان چای و شیرینی پفکی گردویی از میهمانان خود پذیرایی کنید .
- قبل از پخت در فر را به هیچ عنوان باز نکنید . در غیر این صورت شیرینی ها پف نخواهند کرد .