اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

شیرینی پفکی گردویی


زمان آماده سازی
20 دقیقه
حداکثر زمان پخت
15 دقیقه
2 عدد
زرده تخم مرغ
3/4 پیمانه
پودر شکر
3/4 پیمانه
گردو خرد شده
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
به مقدار لازم
خلال پسته
شیرینی پفکی گردویی



برای تهیه شیرینی پفکی گردویی ، ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود . سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا می کنیم . ( از سفیده تخم مرغ می توان در تهیه شیرینی مرنگ نارگیلی و یا شیرینی نارگیلی استفاده کرد ) . زرده ها را به همراه وانیل با همزن برقی می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و کرم رنگ شود . سپس پودر شکر را آرام آرام و در چند مرحله اضافه کرده و هم می زنیم تا سفید رنگ و کشدار شود . در پایان گردوی خرد شده را نیز اضافه کرده و با کاردک و یا قاشق مخلوط می کنیم .
کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و با برس کمی چرب می کنیم . با یک قاشق چای خوری از مواد برداشته و کف سینی فر می چینیم . روی شیرینی ها خلال پسته و یا پودر پسته ریخته و سینی فر را به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده ایم در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزند .
بعد از پخت سینی را از فر خارج کرده و شیرینی پفکی گردویی را از کاغذ روغنی جدا و در ظرف مورد نظر می چینیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند .
با یک فنجان چای و شیرینی پفکی گردویی از میهمانان خود پذیرایی کنید .

  1. قبل از پخت در فر را به هیچ عنوان باز نکنید . در غیر این صورت شیرینی ها پف نخواهند کرد . 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد