- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 40 دقیقه
- مناسب برای
- 10 نفر
- 100 گرم
- روغن مایع
- 1/2 پیمانه
- شکر
- 1 پیمانه
- آرد
- 70 گرم
- شکلات تخته ای
- 1/4 پیمانه
- شیر
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل
- 3/2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 3 عدد بزرگ
- تخم مرغ
- 2 قاشق سوپخوری
- پودر کاکائو
- 100 گرم
- شکلات تخته ای اضافه
- 250 گرم
- خامه صبحانه
- 2 قاشق چای خوری
- پودر خامه
- 2 قاشق غذا خوری
- پودر شکر
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل اضافه
برای تهیه کیک شکلاتی دوبل ، ابتدا شکلات را روی حرارت غیر مستقیم ( بخار
کتری و یا سماور ) قرار می دهیم تا آب شده و بعد کنار می گذاریم تا خنک شود
.
آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و پودر کاکائو را باهم ترکیب کرده و 3 بار الک می کنیم .
فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود .
روغن را به همراه وانیل و شکر در کاسه ای با همزن برقی آنقدر می زنیم تا
کرم رنگ شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حدود 3
دقیقه هم می زینم تا در پایان کشدار شده و پف کند .
حالا شکلات و شیر را هم به مواد بالا اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا باهم مخلوط شوند .
ترکیب مواد خشک را آرام آرام و در چند مرحله به مایع کیک اضافه کرده و با
همزن دستی یا لیسک هم می زنیم تا آرد هم با دیگر مواد مخلوط شود .
کف قالب مورد نظر را چرب کرده و یا کاغذ روغنی انداخته و مایع کیک را درون قالب می ریزیم .
کیک شکلاتی دوبل را داخل فری که از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
تا آن زمان گاناش شکلاتی روی کیک را آماده می کنیم .
100 گرم خامه و 100 گرم شکلات رنده شده را باهم مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود و سس یکدستی به دست آید .
باقی مانده خامه را با پودر خامه و پودر شکر مخلوط کرده و با همزن برقی آنقدر می زینم تا خامه فرم بگیرد .
کیک شکلاتی دوبل را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن گاناش شکلاتی را روی
کیک می ریزیم به طوری که سطح کیک را بپوشاند و بعد با خامه فرم گرفته روی
کیک را تزئین می کنیم .
- قبل از بیرون آوردن کیک از داخل فر ، آن را با یک خلال دندان امتحان کنید . اگر خلال دندان تمیز از مرکز کیک بیرون آمد ، کیک شما آماده است در غیر اینصورت اجازه دهید تا کیک زمان بیشتری در فر بماند .