- زمان آماده سازی
- 60 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 40 دقیقه
- مناسب برای
- 12 نفر
- 1 1/2 پیمانه
- آرد
- 1/2 پیمانه
- شیر
- 2 عدد
- تخم مرغ
- 1/2 پیمانه
- روغن مایع
- 1 پیمانه
- شکر
- 1 قاشق مربا خوری
- بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل
- 200 گرم
- پنیر ماسکارپونه
- 1 بسته
- خامه صبحانه
- 1 قاشق سوپخوری
- پودر ژلاتین
- 3 قاشق سوپخوری
- پودر شکر
- 3 عدد
- موز
- 1 بسته
- ژله موز
- 1/3 پیمانه
- آب
برای تهیه چیز کیک با رویه ژله ابتدا کیک آن را آماده می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود . آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و 3 بار الک می کنیم و کنار می گذاریم .
روغن و شکر را با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شود و مایع
یک دستی به دست آید . سپس تخم مرغ اول را اضافه کرده و 3 دقیقه هم می زنیم .
تخم مرغ دوم را به همراه وانیل به مواد اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا
کرم رنگ و کشدار شود .
حالا شیر را هم اضافه کرده و هم می زنیم . در پایان ترکیب مواد خشک را که
از قبل الک کرده ایم را آرام و در چند مرحله به مایع کیک اضلفه کرده و با
همزن دستی هم می زنیم تا آرد کاملا با دیگر مواد ترکیب شود .
کف قالب مورد نظر را چرب کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم و بعد مایع کیک
را داخل قالب ریخته و به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه
سنتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود .
تا آن زمان ، لایه پنیری کیک را آماده می کنیم .
پودر ژلاتین را با 1/3 لیوان آب سرد ترکیب کرده و روی بخار کتری می گذاریم
تا پودر ژلاتین در آب حل شده و مایع شفافی به دست آید . سپس از روی کتری بر
می داریم تا خنک شود .
خامه صبحانه را با پودر شکر مخلوط کرده و هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شوند ( نیازی به فرم گرفتن خامه نیست )
سپس وانیل و پنیر ماسکارپونه را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا پنیر هم
با خامه ترکیب شده و مایع یک دستی به دست آید . در پایان ژلاتین حل شده در
آب را اضافه می کنیم .
بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد ، از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی آن را جدا
می کنیم . سپس کیک را دوباره به قالب انتقال می دهیم . ترکیب پنیر و خامه
را روی کیک ریخته و صاف می کنیم .
موزها را حلقه کرده و روی سطح پنیری می چینیم و بعد کیک را داخل یخچال قرار می دهیم تا پنیر خودش را بگیرد . ( یک ساعت کافی است ) .
یک بسته پودر ژله موز را در یک لیوان آب جوش حل می کنیم تا مایع کاملا
شفافی به دست آید . سپس نصف پیمانه آب سرد را اضافه کرده و کنار می گذاریم
تا کاملا خنک شود .
سپس نیمی از آن را آرام آرام و با قاشق روی موزها می ریزیم به طوری که روی
موزها را بپوشاند و بعد چیز کیک را دوباره در یخچال قرار می دهیم . بعد از
15 تا 20 دقیقه که ژله روی کیک کمی خودش را گرفت و سفت شد ، باقی مانده ژله
را روی چیز کیک ریخته و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا آماده شود
.
بعد از دو ساعت چیز کیک با رویه ژله ما آماده است .
- برای تهیه چیز کیک بهتر است از قالب کمربندی استفاده کنید . در غیر این صورت بعد از جدا کردن کاغذ روغنی از کیک ، کف و دیواره های قالب را با سلفون دو لایه کاملا بپوشانید و بعد کیک را به داخل قالب انتقال دهید .
- برای تهیه چیز کیک با رویه ژله از هر نوع ژله و میوه ای که دوست دارید می توانید استفاده کنید .