ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
شیرینی گردویی از نمونه شیرینی هایی است که می توان گفت در کل ایران طرفداران خاص
خود را دارد. شیرینی گردویی از جمله شیرینی های خوشمزه ای است که بیشتر مردم
از آن به عنوان یک عصرانه همراه چایی در کنار خانواده و دوستان خود مصرف می کنند.
اصلی ترین ماده برای پختن و تهیه شیرینی گردویی نیز خود گردو است و برای همین است
که قیمت آن نسبت به بقیه شیرینی های عصرانه تا حدی گران است، البته بستگی به قیمت
و نوع کیفیت گردویی دارد که در تهیه آن استفاده شده است.
در این مقاله قصد داریم تا چند طرز پخت شیرینی گردویی را به شما آموزش دهیم.
شیرینی گردویی از جمله شیرینی هایی است که به راحتی هر خانم خانه دار و کدبانویی
می تواند آن را در منزل خود برای دیگر اعضای خانواده یا مهمانان خود تهیه کند.
مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی
البته بعضی از خانم ها یا قنادها ممکن است از مواد دیگری هم استفاده کنند؛ اما
اصل مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی مواد بالا هستند.