- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 50 دقیقه
- میزان دشواری
- متوسط
- مناسب برای
- 12 نفر
- 1 قاشق چای خوری
- پودر کرم تارتار
- 1/2 قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل
- 1/2 قاشق چای خوری
- پودر جوز هندی
- 1 قاشق چای خوری
- پودر دارچین
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل
- 2 قاشق مربا خوری
- بکینگ پودر
- 1 پیمانه
- گردو خرد شده
- 100 گرم
- کره
- 6 عدد
- تخم مرغ
- 1 پیمانه
- شکر
- 1 پیمانه
- آرد
- 1/4 قاشق چای خوری
- پودر میخک
برای تهیه کیک گردو و ادویه ، ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون می آوریم تا هم دمای محیط شده و کره نرم شود .
آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و سه بارالک می کنیم .
ادویه های مختلف را باهم ترکیب کرده و به همراه گردوی خرد شده به آرد اضافه کرده و کنار می گذاریم .
کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی می اندازیم و فر ر روشن می کنیم تا گرم شود .
حالا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را در یک کاسه کاملا
تمیز با همزن برقی هم می زنیم تا کف کند . سپس پودر تارتار را اضافه کرده و
دوباره هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ سفت شده و وقتی کاسه را بر می گردانیم
سفیده از کاسه بیرون نریزد و بعد در یخچال قرار می دهیم . ( به جای پودر
تارتار از آبلیمو نیز می توانید استفاده کنید )
کره نرم شده و شکر را در یک کاسه دیگر باهم ترکیب کرده و با همزن برقی
آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ و پفکی شود . سپس زرده های تخم مرغ و وانیل را
نیز اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا مواد باهم ترکیب شده و کشدار شوند .
حالا نصف ترکیب مواد خشکی را که از قبل الک کرده ایم را به مواد بالا اضافه
کرده و هم می زنیم تا کاملا ترکیب شوند . سپس نصف سفیده تخم مرغ زده شده
را نیز اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا سفیده نیز با
مواد دیگر ترکیب شود ( سفیده را زیاد هم نزنید تا پف آن نخوابد فقط در حدی
که با مواد ترکیب شود ) و دوباره بقیه آرد را اضافه کرده و هم می زنیم و در
پایان نصف دیگر سفیده را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا مایع یکدستی حاصل
شود .
حالا مایع کیک گردو و ادویه را که نسبتا غلیظ است را در قالب مورد نظر
ریخته و قالب را در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت 40 تا 50 دقیقه در
دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از پخت گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم طلایی رنگ شود . سپس فر را
خاموش کرده و اجازه می دهیم تا کیک داخل فر خنک شود . کیک را از فر خارج
کرده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .
کیک گردو و ادویه را برای عید فطر آماده و به همراه یک فنجان چای از میهمانان خود پذیرایی کنید .
- زمان پخت کیک در فرهای مختلف با توجه به درجه حرارت آن متفاوت است . بهتر است بعد از 40 دقیقه کیک را با یک خلال دندان امتحان کنید . اگر خلال دندان از مرکز کیک تمیز بیرون آمد کیک شما آماده است . در غیر این صورت اجازه دهید تا کیک بازهم در فر بماند تا بپزد .