- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 20 دقیقه
- مناسب برای
- 12 نفر
- 1 لیوان
- آب
- 1 قوطی
- شیر عسلی
- 1 لیوان
- گردو خرد شده
- 100 گرم
- کره آب شده
- 2 بسته
- رشته کاداییف
- 1 1/2 لیوان
- آب اضافه
- 2 قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده
- 1/4 لیوان
- گلاب
- 1/2 قاشق چای خوری
- پودر هل
- 1 1/2 لیوان
- شکر
یکی از انواع باقلوا ، باقلوا با رشته کاداییف است که طرز تهیه آسانی دارد و بسیار خوشمزه است .
برای تهیه باقلوا کاداییف ، ابتدا شربت آن را آماده می کنیم .
1.5 لیوان آب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش
آید و شکر در آن حل شود . زیر حرارت را کم می کنیم تا شربت با حرارت ملایم
به مدت 10 دقیقه بجوشد و کمی قوام آید . سپس گلاب ، زعفران و هل را اضافه
کرده و از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود .
رشته های کاداییف را با دست در یک قابلمه کاملا خرد می کنیم . سپس کره آب
شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا تمامی رشته ها به کره آغشته شوند
. ( مرتب هم می زنیم تا رشته ها نسوزند )
حالا شیر عسلی را به همراه یک لیوان آب اضافه کرده و تفت می دهیم تا شیر عسلی هم به خورد رشته ها برود و رشته ها نرم شوند .
کف قالب مستطیل شکل را چرب کرده و نصف مقدار رشته های کاداییف را کف قالب
می ریزیم و صاف می کنیم به طوری که تمام کف قالب پوشیده شود . سپس گردوی
خرد شده را روی آن می ریزیم و با کف قاشق فشار می دهیم تا مواد به هم بچسبد
.
روی گردوها را با باقی مانده رشته های کاداییف می پوشانیم و دوباره با کف قاشق فشار می دهیم تا مواد کاملا به هم فشرده شوند .
سپس باقلوا را به صورت لوزی و یا مربع برش زده و قالب را در فری که از قبل
گرم کرده ایم به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم تا سطح باقلوا کاداییف
کمی برشته شود .
قالب را از فر خارج کرده و شربت سرد شده را روی باقلوا کاداییف می ریزیم و اجازه می دهیم تا شربت کاملا به خورد باقلوا برود .
سپس روی باقلوا را با پودر نارگیل و پودر پسته تزئین کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم .به جای گردو خرد شده می توانید از پسته ، گردو و بادام هم استفاده کنید .
- می توانید مقدار آب بکار رفته در تهیه باقلوا کاداییف را بنا به سلیقه کمتر بریزید . در این صورت رشته های کرانچی بافتی ترد و کرانچی ماندد خواهند داشت .
- به جای گردو خرد شده می توانید از پسته ، گردو و بادام هم استفاده کنید .