
برای تهیه پیراشکی اسفناج ابتدا خمیر را آماده می کنیم که طرز تهیه آن در همین سایت آموزش داده شده است . می توانید خمیر از نانوایی نیز تهیه کنید
البته می توانید از خمیر نان آماده در نانوایی ها نیز استفاده کنید . ( من برای تهیه پیراشکی اسفناج ، مواد خمیر را دو برابر کردم )
اسفناج ها را خوب پاک کرده و می شوییم .
سپس اجازه می دهیم آب آن برود و بعد ریز می کنیم . اسفناج های ریز شده را
در قابلمه ای ریخته و در آن را می بندیم تا بخارپز شده و رنگ آن کمی تغییر
کند . سپس زیر حرارت را خاموش کرده و اسفناج ها را آبکش می کنیم تا آب آن
کاملا جدا شود .
عدس ها را نیز پاک کرده و می گذاریم تا بپزند .
در یک تابه دو عدد پیاز بزرگ را نگینی
ریز کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند . زردچوبه و فلفل
سیاه را اضافه می کنیم . سپس عدس های پخته شده و اسفناج ها اضافه می کنیم و
اجازه می دهیم تا به مدت 10 تا 15 دقیقه خوب تفت بخورد و در پایان نمک را
نیز اضافه می کنیم .
خمیر آماده شده و ور آمده را به چند قسمت تقسیم می کنیم . برای هر پیراشکی اسفناج ، خمیرهای 200 گرمی آماده می کنیم .
سپس هر خمیر را روی سطح کار که کمی آرد
پاشی شده باز می کنیم و کمی از مواد اسفناج را روی آن می گذاریم ( به طوری
که نصف خمیر را بپوشاند ) و بعد طرف دیگر خمیر را روی آن بر می گردانیم و
با چنگال و یا انگشت ها دور آن را می پیچیم تا باز نشود .
تمام پیراشکی ها را آماده کرده و آنها را در سینی فر که آرد پاشی کرده اید قرار دهید .
سپس سینی پیراشکی اسفناج را در فری که
از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم
تا بپزند و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی ان هم کمی طلایی رنگ شود .