برای تهیه کیک نارنگی ، ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون می آوریم تا همدمای دیگر مواد شود .
نارنگی ها را هم شسته و درسته در مخلوط کن ریخته و با پوست پوره کرده و یا رنده می کنیم .
فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود . آرد و بکینگ پودر را هم ترکیب و ۳ بار الک کرده کنار می گذاریم .
حالا کره نرم شده و شکر را در دستگاه غذا ساز ریخته و هم می زنیم . ( از
همزن برقی هم می توانید استفاده کنید ) وقتی کره و شکر کاملا مخلوط شدند ،
تخم مرغ اول را اضافه کرده و ۱ دقیقه هم می زنیم . سپس تخم مرغ دوم را
همراه با وانیل داخل غذاساز ریخته و دوباره به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم .
سپس پوره نارنگی و ماست را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم .
در پایان ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را اضافه کرده و هم می
زنیم و با پایین ترین درجه غذاساز هم می زنیم تا آرد هم با دیگر مواد ترکیب
شود .
کف قالب لوف را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . سپس مایع
کیک نارنگی را در قالب ریخته و کیک نارنگی را به مدت ۴۵ دقیقه در فری که
از قبل گرم کرده ایم در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود و بعد در ظرف مورد نظر برگردانده و بعد از تزئین سرو می کنیم .