
برای تهیه کاپ کیک کشمشی کره ، تخم مرغ و شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا با دیگر مواد همدما شود .
آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را باهم ترکیب کرده و 3 بار الک می کنیم . فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود
کره و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ و یک دست
شود . سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل و هل اضافه کرده و آنقدر می زنیم
تا حسابی پف کند و مایع تقریبا سفید رنگی به دست آید . حالا شیر را نیز
اضافه کرده و مخلوط می کنیم . ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را
آرام آرام و در چند مرحله به مایع کاپ کیک اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد
نیز با دیگر مواد ترکیب شود .
در پایان کشمش هایی را که از قبل شسته و خشک
کرده ایم را در کمی آرد می غلتانیم و بعد به مایع کاپ کیک اضافه می کنیم و
با کاردک هم می زنیم تا مخلوط شود و مایع نسبتا رقیقی به دست آید .
کف قالب های کاپ کیک را چرب و آرد پاشی کرده و یا کپسول های کاغذی می
گذاریم . قالب ها را تا 2/3 با مایع کاپ کیک کشمشی پر می کنیم . سپس قالب
ها را در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت 30 دقیقه در دمای 180
درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزند .
سپس از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از قالب ها جدا می کنیم .
کاپ کیک کشمشی را در ظرف مورد نظر چیده و با یک فنجان چای و یا شیر سرو می کنیم .
- بعد از گذشت 20 دقیقه از چخت کاپ کیک ، با یک خلال دندان یکی
از آنها را امتحان کنید . اگر خلال دندان از داخل کاپ کیک تمیز بیرون آمد ،
آماده است در غیر این صورت به مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز است .