
پنکیک یا همان کیک تابه ای ،
نوعی کیک نازک و پهن است که با ریختن مایع کیک در تابه تهیه می شود . به
این صورت که مقداری از مایع کیک را در تابه ریخته و وقتی یک طرف آن پخت پشت
و رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز بپزد . پنکیک ها معمولا با عسل ، مربا ،
میوه ، شکلات و … سرو می شود .
پنکیک ها بسیار متنوع هستند و در تهیه آن از مواد مختلفی استفاده می شود .
برای تهیه پنکیک ابتدا ، آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک می کنیم .
سپس شکر را اضافه می کنیم . کره به دمای محیط رسیده ، تخم مرغ ، وانیل ( در
صورت تمایل از رنده پوست پرتقال هم می توانید استفاده کنید ) و شیر را نیز
اضافه می کنیم و مواد را با استفاده از یک همزن حسابی هم می زنیم تا مایع
یک دستی به دست آید .
کف یک تابه نچسب کمی روغن یا کره ریخته ( به مقدار خیلی کم در حدی که کف
تابه چرب شود ) سپس یک ملاقه از مایع پنکیک را کف تابه می ریزیم و اجازه می
دهیم با حرارت متوسط سرخ شود . وقتی یک طرف پنکیک سرخ شد ، پشت و رو می
کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و بپزد .
همین کار را ادامه می دهیم تا تمام مایع پنکیک تمام شود .
روی سطح تک تک پنکیک ها را با شکلات صبحانه پوشانده و روی هم قرار می دهیم .
در یک کاسه شکلات تخته ای رنده شده و خامه صبحانه را مخلوط کرده و روی
حرارت غیر مستقیم ( بخار سماور و یا کتری ) قرار می دهیم و شکلات و خامه را
به روش بن ماری ذوب می کنیم .
گاناش شکلاتی به دست آمده را روی پنکیک ها ریخته و روی آن را با توت فرنگی و موز تزئین می کنیم .
پنکیک آماده شده را با یک فنجای چای سرو کنید .