
برای تهیه کیک ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا هم دمای محیط شوند .
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم و کنار می گذاریم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
نصف
پیمانه روغن را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کشدار
شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به مایع اضافه کرده و هم می زنیم .
وانیل را به همراه تخم مرغ آخر به مواد کیک صبحانه اضافه می کنیم . ( هر
تخم مرغ را حدود 3 دقیقه هم می زنیم ) . شیر را نیز اضافه کرده و هم می
زنیم . در پایان مخلوط آرد و بکینگ پودر را که از قبل الک کرده ایم را آرام
آرام و در 3 مرحله به مایع کیک صبحانه اضافه می کنیم .
3/1 مواد کیک را جدا کرده و به آن یک قاشق غذا خوری پودر کاکائو اضافه می کنیم .
کف
قالب مورد نظر را کاغذ روغنی انداخته و یا چرب و آرد پاشی می کنیم . نصف
مایع کیک سفید رنگ را در قالب ریخته و بعد مایع کاکائویی را روی آن می
ریزیم و در پایان بقیه مایع سفید رنگ را در قالب ریخته و قالب را در طبقه
وسط فری که از قبل گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه ( بستگی به دما و درجه فر
دارد ) در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کیک ما پخته و آماده
شود .
بعد
از نیم ساعت با یک خلال دندان کیک را امتحان می کنیم . اگر خلال دندان از
داخل کیک تمیز درآمد کیک صبحانه ما حاضر است در غیر این صورت صبر می کنیم
تا کیک بپزد . بعد از پخت کیک گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم کمی
طلایی رنگ شود .
کیک را بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود . و بعد از قالب خارج کرده و برش می زنیم .
کیک صبحانه دو رنگ را با یک فنجای چای و یا یک لیوان شیر نوش جان کنید .