
برای تهیه شیرینی موزائیکی هویج ، ابتدا هویج ها را شسته و پوست می گیریم .
سپس آنها را رنده ریز کرده و در تابه ای ریخته و شکر را به آن می افزاییم .
تابه را روی حرارت قرار داده و بدون اضافه کردن آب ، کره و هویج را تقت می
دهیم تا شکر کاملا به خورد هویج های رنده شده برود و هویج ها نرم شوند .
حالا هویج ها را از تابه خارج کرده و کره را در تابه می ریزیم تا باز شود و
بعد کنار می گذاریم تا خنک شود . تا آن زمان بیسکوئیت ساده پتی بور را خرد
می کنیم . ( بهتر است بیسکوئیت ها را زیاد خرد نکنید تا در پایان شیرینی
شما ظاهر زیباتری داشته باشد )
حالا کره ، بیسکوئیت خرد شده ، کره آب شده ، گردو خرد شده ، وانیل و در
صورت تمایل پودر دارچین را به هویج ها اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم تا
تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند . فقط دقت کنید تا درحین مخلوط کردن
بیسکوئیت ها خردتر نشوند .
سلفون را روی سطح کار باز کرده و مواد شیرینی موزائیکی را روی سلفون ریخته و
به صورت رول در می آوریم . شیرینی موزائیکی هویج را به مدت حداقل ۳ ساعت
دریخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد و سفت شود .
سپس از سلفون جدا کرده و برش می زنیم .
شیرینی موزائیکی هویج را در ظرف مورد نظر قرار داده و با پودر پسته تزئین و با یک فنجان چای سرو می کنیم .