
برای تهیه پای سیب کیکی ، ابتدا کره و تخم
مرغ ها را از یخچال بیون می آوریم تا همدمای محیط شده و کره نرم شود . سیب
را پوست گرفته و به صورت حلقه های نازک برش می زنیم .
آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده ، الک می کنیم . فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و
سفیده ها را در یک کاسه تمیز با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا پف کرده و
سفت شود به طوری که وقتی کاسه را بر می گردانیم بیرون نریزد و بعد در
یخچال قرار می دهیم .
کره نرم شده و پودر شکر را هم باهم ترکیب
کرده و با همزن می زنیم تا کرم رنگ و یک دست شود . سپس زرده تخم مرغ و
وانیل را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا زرده ها نیز کاملا با دیگر مواد
ترکیب شوند . سه قاشق غذاخوری ماست را هم اضافه کرده و هم می زنیم . سپس
ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم اضافه کرده و مخلوط می
کنیم . در پایان سفیده تخم مرغ را هم آرام و در چند مرحله به مایع پای سیب
کیکی اضافه کرده و به صورت دورانی و از پایین به بالا به وسیله لیسک ترکیب
کرده به طوری که حالت پفکی آن از بین نرود .
کپسول ها را داخل قالب قرار داده و با یک
قاشق و یا قیف کمی از مایع پای سیب را داخل کپسول ها می ریزیم . سپس حلقه
های سیب را در کمی پودر دارچین غلتانده و روی مایع قرار می دهیم و دوباره
روی آن را با مایع کیک می پوشانیم . تمامی قالب ها را به همین روش پر می
کنیم .
حالا قالب ها را داخل فر از قبل گرم شده به
مدت ۳۰ دقیقه ( بسته به نوع فر متفاوت است ) در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد
قرار می دهیم تا بپزند و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی کیک ها نیز طلایی
رنگ شود .
سپس آنها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن با کمی پودر قند و دارچین تزئین می کنیم .
پای سیب کیکی را در ظرف مورد نظر چیده و با یک فنجان چای دارچینی سرو می کنیم .