- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 50 دقیقه
- مناسب برای
- 10 نفر
- 1 سر انگشت
- نمک
- 1/2 قاشق چای خوری
- پودر دارچین
- 1/2 قاشق چای خوری
- رنده جوز هندی
- 1/4 قاشق چای خوری
- وانیل
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/2 پیمانه
- روغن مایع
- 1/2 پیمانه
- گردو خرد شده
- 3/4 پیمانه
- شکر
- 1 1/3 پیمانه
- آرد
- 2 عدد
- تخم مرغ
- 2 عدد
- خرمالو
![کیک خرمالو](http://ikaban.ir/wp-content/uploads/2016/11/%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%88.jpg)
برای تهیه کیک خرمالو ، ابتدا پوست خرمالوها را نازک جدا کرده و خرمالوها را داخل دستگاه غذاساز می ریزیم تا پوره شود .
آرد ، بکینگ پودر ، رنده جوز هندی ، دارچین و نمک را هم باهم ترکیب کرده ، ۳
بار الک می کنیم . فر را هم در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا
گرم شود .
روغن و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا ترکیب
شده و سفید رنگ شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به همراه وانیل اضافه
کرده و هر کدام را حسابی می زنیم. حالا پوره خرمالو را به مواد بالا اضافه
کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا مواد کیک به اطراف نپاشد .
ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را هم کم کم و در سه مرحله به
مایع کیک خرمالو اضافه و هم می زنیم تا آرد هم با دیگر مواد ترکیب شود . در
پایان گردوی خرد شده را هم اضافه و مخلوط می کنیم .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم .
مایع کیک خرمالو را داخل قالب یخته و آن را در طبقه وسط فری که از قبل گرم
کرده ایم به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد . سپس گریل را روشن
می کنیم تا روی کیک هم طلایی رنگ شود .
کیک خرمالو را بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود .
سپس از قالب خارج کرده و در صورت تمایل برای تزئین ، روی آن کمی پودر قند
الک می کنیم .
- در صورت تمایل می توانید رنده جوز هندی را حذف کرده و به همان مقدار پودر دارچین به مایع کیک خرمالو اضافه کنید .