اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

پاوند کیک پنیری


زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
70 دقیقه
مناسب برای
12 نفر
4 عدد
تخم مرغ
1 1/2 پیمانه
شکر
2 1/4 پیمانه
آرد
100 گرم
کره
200 گرم
پنیر خامه ای
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
3 قطره
اسانس بادام
1/4 قاشق چای خوری
نمک
پاوند کیک پنیری




برای تهیه پاوند کیک پنیری ، ابتدا کره و تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا همدمای محیط شده و کره نرم شود . آرد و نمک را باهم ترکیب کرده ، دو یا سه بار الک می کنیم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
کره نرم شده و پنیر خامه ای یا ماسکارپونه را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شود . سپس شکر را هم اضافه کرده و هم حدود ۶ تا ۸ دقیقه هم می زنیم تا حجم آن دو برابر شود . تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هرکدام را حداقل یک دقیقه هم می زنیم . وانیل و اسانس مورد نظر ( لیمو و یا بادام را هم اضافه کرده و هم می زنیم ) . حالا همزن را خاموش کرده و آرد را کم کم اضافه کرده و با یک کاردک آرام آرام هم می زنیم تا آرد هم با دیگر مواد مخلوط شده و مایع یک دستی به دست آید . مایع پاوند کیک پنیری نسبت به دیگر کیک ها از غلظت بیشتری برخودار است .
کف قالب مورد نظر که بهتر است قالب لوف و یا قالب میان تهی باشد را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . مایع پاوند کیک پنیری را در قالب ریخته و آن را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد . سپس گریل روشن می کنیم تا روی کیک هم طلایی رنگ شود .
پاوند کیک پنیری را بعد از پخت از فر خارج می کنیم تا خنک شود . سپس از قالب خارج کرده و با یک فنجان چای سرو می کنیم .

  1. در صورت تمایل می توانید به مواد پاوند کیک 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر اضافه کنید ولی این کیک بدون بکینگ پودر هم بافت بسیار عالی دارد .
  2. مهم ترین نکته در تهیه پاوند کیک هم زدن درست و زیاد کره ، پنیر و شکر و بعد از آن هم زدن تخم مرغ ها است و همان باعث پف کیک می شود . 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد