اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

چیز کیک انار


زمان آماده سازی
60 دقیقه
مناسب برای
12 نفر
200 گرم
بیسکوئیت پودر شده
120 گرم
کره آب شده
1 بسته
پنیر ماسکارپونه
1 بسته
خامه صبحانه
2 1/2 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین
1 1/2 لیوان
آب انار
1 قاشق سوپخوری
شکر
2 قاشق سوپخوری
پودر شکر
1 عدد بزرگ
انار
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
1/3 لیوان
آب
چیز کیک انار


برای تهیه چیز کیک انار ، ابتدا پایه کیک را تهیه می کنیم . برای این کار بیسکوئیت ساده پتی بور و یا ساقه طلایی را پودر کرده و کره ای که با حرارت غیر مستقیم ذوب کرده ایم را به آن اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم تا کره کاملا به خورد بیسکوئیت برود . سپس آن را کف قالب کمربندی ریخته و با کف قاشق صاف کرده و پهن می کنیم تا کاملا فشرده شود .
قالب را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و سفت شود .
تا آن زمان رویه کیک را آماده می کنیم .
در کتری آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . در کاسه پیرکس و یا استیل ۱٫۵ لیوان آب انار ریخته و روی حرارت قرار می دهیم . ۱٫۵ قاشق پودر ژلاتین و ۱ قاشق شکر را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا پودر ژلاتین کاملا در آب انار حل شود .
ژله انار آماده شده را از روی بخار برداشته کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
یک بسته خامه را با سه قاشق پودر شکر مخلوط کرده و هم می زنیم تا ا باهم ترکیب شوند . سپس پنیر ماسکارپونه و وانیل را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا ترکیب و یک دست شود . ۱ قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین را در ۱/۳ لیوان آب حل کرده و روی بخار کتری قرار می دهیم تا حل شده و شفاف شود و به مایع پنیری اضافه کرده و هم می زنیم .
قالب را از یخچال بیرون آورده و روی آن را با مایع پنیری کاملا می پوشانیم . انار دانه شده را روی چیز کیک ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد . سپس چیز کیک انار را دوباره از یخچال بیرون آورده و ژله انار را اضافه کرده و آن را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد .
چیز کیک انار را از قالب خارج کرده و بعد از تزئین سرو می کنیم .

  1. اگر از پودر ژلاتین آماده برای تهیه چیز کیک استفاده می کنید ، آن را در یک لیوان آب جوش حل کرده و روی بخار قرار دهید تا کاملا شفاف شود . سپس نصف لیوان آب سرد اضافه کرده و از روی حرار ت بردارید تا کاملا خنک شده و بعد برای روی چیز کیک از آن استفاده کنید . 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد