اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کیک شکلاتی نوتلا


زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
مناسب برای
12 نفر
4 عدد
تخم مرغ
1 پیمانه
شکر
1 پیمانه
شیر
3/4 پیمانه
روغن مایع
2 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو
5 قاشق غذا خوری
شکلات نوتلا
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
کیک شکلاتی نوتلا


برای تهیه کیک شکلاتی نوتلا ، ابتدا تخم مرغ ها و شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا همدمای دیگر مواد شود . آرد ، بکینگ پودر و پودرکاکائو را هم باهم ترکیب کرده و ۲ تا ۳ بار الک می کنیم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ ها و شکر را آنقدر می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . سپس روغن مایع را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم .
حالا شیر و شکلات نوتلا را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند .
وسط مواد خشک الک شده را گود کرده و مایع آماده شده را وسط مواد خشک می ریزیم . تمامی مواد را باهم ترکیب کرده به طوری که آرد کاملا به خورد مایع کیک برود .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم .
مایع کیک شکلاتی نوتلا را داخل قالب ریخته و قالب را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه ( بستگی به دمای فر دارد ) در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا آماده شود .
سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود . کیک شکلاتی نوتلا را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم .
کیک شکلاتی نوتلا را تزئین کرده و با یک فنجان چای و یا شیر داغ سرو می کنیم .

  1. در صورت تمایل می توانید به مایع کیک شکلاتی نوتلا مقداری فندق خرد شده نیز اضافه کنید . 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد