- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 50 دقیقه
- مناسب برای
- 10 نفر
- 2 پیمانه
- آرد
- 1 پیمانه
- شکر
- 1 پیمانه
- هویج رنده شده
- 1/2 پیمانه
- روغن
- 1/2 پیمانه
- گردو خرد شده
- 3 عدد
- تخم مرغ
- 3 قاشق غذا خوری
- ماست
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری
- پودر دارچین
برای تهیه کیک هویج ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با دیگر مواد همدما شوند .
هویج های شسته شده را پوست گرفته و رنده ریز می کنیم . آرد ، بکینگ پودر و دارچین را هم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
حالا شکر و روغن را باهم ترکیب کرده و با همزن برقی هم می زنیم تا کرم رنگ و
کشدار شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را ۳ دقیقه
هم می زنیم . حالا ماست را هم اضافه کرده و دوباره هم می زنیم . در مرحله
بعد هویج رنده شده را هم به مواد بالا اضافه کرده و با همزن دستی و یا قاشق
چوبی هم می زنیم . حالا ترکیب مواد خشک از قبل الک شده را هم اضافه کرده و
هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد مخلوط شود . ( آرد را فقط در حدی هم
می زنیم که با دیگر مواد ترکیب شود ، بیشتر از آن نیاز نیست )
در پایان گردو خرد شده را هم اضافه کرده و مایع کیک هویج را در قالبی که از
قبل چرب و آرد پاشی شده و یا کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم . کیک هویج
را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار می
دهیم تا بپزد و روی کیک هم طلایی رنگ شود .
سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کیک هویج خنک شود . کیک را از قالب خارج کرده و بعد از تزئین برش می زنیم .
- برای تهیه کیک هویج دقت کنید تا از ماست ترش استفاده نکنید چون این کیک بافت بسیار تردی دارد و باعث شکننده و پودر شدن کیک می شود .