برای تهیه شیرینی زبان ابتدا باید خمیر آن را آماده کنیم . بدین منظور
ابتدا آرد را در کاسه ای ریخته و وسط آن را گود می کنیم . در کاسه دیگری
تخم مرغ ، جوهر لیمو ، آب و نمک را مخلوط کرده و سپس آن را به آرد اضافه
کرده و ورز می دهیم تا خمیر یک دستی حاصل شود .
خمیر به دست آمده را به مدت ۱ ساعت کنار می گذاریم تا ور بیاید . سطح کار
را آرد پاشی نموده و خمیر را با وردنه به قطر دو سانت به صورت مربع پهن
کرده و سپس کره را وسط خمیر قرار داده و از چهار طرف خمیر را می کشیم تا
روی کره را بپوشاند و سپس با وردنه به آرامی به خمیر ضربه می زنیم تا کره
نرم شود .
بعد از آن خمیر را دوباره با وردنه به قطر یک سانت پهن کرده و آن را شش بار تا می زنیم و به مدت ۲۰ دقیقه در جای خنکی قرار می دهیم .
دوباره خمیر را به قطر یک سانت باز کرده و بر عکس دفعه قبل ، از طول خمیر
را شش بار تا زده و به مدت ۲۰ دقیقه در جای خنک قرار دهید . این کار را
باید ۶ بار تکرار کرده و ۶ بر خمیر را تا بزنید .
در پایان خمیر به دست آمده را به صورت مربع باز کرده و با قالب مخصوص
شیرینی زبان ، قالب می زنیم و سپس با نوک یک چاقوی تیز وسط خمیر را از طول
برشی دو سانتی زده و سطح آن را با ترکیب شربت کارامل و تخم مرغ ( شکر را
روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری و یا سماور ذوب کرده و بعد به آن تخم مرغ
را اضافه می کنیم ) پوشانده و در صورت تمایل روی آن کمی کنجد ریخته و در
سینی فر می چینیم . شیرینی زبان را در طبقه وسط فر به مدت ۲۵ دقیقه در دمای
۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهمی تا شیرینی ها پخته و پف کنند .