
برای تهیه نان خامه ای ابتدا آب ، نمک ، شکر و روغن را در قابلمه ای ریخته و
آن را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید . سپس تمامی آرد را یکباره به
آب در حال جوش اضافه کرده و با استفاده از یک قاشق چوبی مرتبا هم می زنیم
تا آرد گلوله نشود و در پایان خمیر سفتی ایجاد شده و مانند توپی در وسط
قابلمه جمع شود .
سپس خمیر را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا کمی سرد شود .
حالا فر را روشن می کنیم تا گرم شود . سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل
دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حسابی هم می زنیم تا کاملا به خورد خمیر
برود . در پایان باید خمیری نرم و لطیف به دست آید .
کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و یا چرب می کنیم و خمیر به دست آمده را
داخل قیف ریخته و روی سینی فر دایره های متوسط با فاصله مناسب ایجاد می
کنیم .
سپس سینی را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه ( بستگی به دمای فر
دارد ) در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پف کرده و طلایی رنگ
شود . نان خامه ای ها را از فر خارج کرده و روی یک دستمال تمیز قرار می
دهیم تا خنک شود .
برای خامه هم می توانید از خامه های قنادی آماده استفاده کنید و یا اینکه
خامه صبحانه را با پودر شکر ، وانیل و پودر خامه آنقدر هم بزنید تا فرم
گرفته و بعد از خنک شدن نان خامه ای ها ، آنها را با قیف از خامه پر کرده و
در ظرف مورد نظر بچینید .