
برای تهیه شیرینی پفکی مرنگ ، ابتدا تخم مرغ ها را از یک ساعت قبل از یخچال بیرون می آوریم تا همدمای محیط شود .
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده ها را کنار می گذاریم . ( می توانید با زرده تخم مرغ شیرینی گردویی تهیه کنید )
سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا
کاملا پف کرده و سفید شود . به طوری که وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده
ها از کاسه بیرون نریزد . سپس وانیل و پودر شکر را کم کم اضافه کرده و
دوباره آنقدر هم می زنیم تا سفیده ها غلیظ شده و مانند خامه فرم بگیرد .
کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی مرنگ پفکی را داخل قیف با ماسوره دلخواه ریخته و روی کاغذ روغنی شکل دلخواه را می زنیم .
سپس سینی را داخل فر قرا می دهیم تا شیرینی پفکی مرنگ در دمای ۱۵۰ درجه
سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه بماند و آماده شود . ( مدت زمان پخت در فرهای
مختلف متفاوت است ، بعد از نیم ساعت شیرینی ها را چک کنید ، اگر نرم بودند
به مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز است )
بعد از پخت شیرینی ها را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شوند . سپس
شیرینی پفکی مرنگ را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر چیده و سرو
می کنیم .
- می توانید به مایع شیرینی پفکی مرنگ اسانس و رنگ دلخواه را اضافه کرده و شیرینی هایی با رنگ ها و طعم های مختلف تهیه کنید .