- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 40 دقیقه
- مناسب برای
- 8 نفر
- 1 1/3 پیمانه
- آرد
- 1 پیمانه
- شکر
- 1/3 پیمانه
- نشاسته ذرت
- 1/2 پیمانه
- روغن
- 3 عدد
- تخم مرغ
- 3 قاشق غذا خوری
- خامه
- 3 قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده
- 3 قاشق غذا خوری
- گلاب
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل

برای تهیه کیک زعفرانی ابتدا ، تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا
همدمای محیط شوند . آرد ، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را باهم الک کرده و ۳
بار الک می کنیم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا
گرم شود .
تخم مرغ ها را به همراه وانیل و یا پودر هل آنقدر می زنیم تا حجم تخم مرغ
ها دو برابر شده و کرم رنگ شوند . سپس شکر را نیز اضافه کرده و هم می زنیم
تا حالت کشدار شده و رنگ آن به سفیدی بزند . سپس خامه و روغن را نیز اضافه
کرده و دوباره هم می زنیم . حالا زعفران دم کرده را به همراه گلاب نیز
اضافه کرده و هم می زنیم .
در پایان ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام اضافه
کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد مخلوط شده و مایع
یک دستی حاصل شود .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و کاغذ روغنی می اندازیم . سپس
مایع کیک زعفرانی را داخل قالب ریخته و آن را در فری که از قبل گرم کرده
ایم در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه ( بستگی به دمای فر دارد )
قرار می دهیم تا بپزد . بعد از پخت کیک زعفرانی را از فر خارج کرده و
اجازه می دهیم تا خنک شود .
سپس کیک را از فر خارج کرده و با پودر نارگیل و برگ گل محمدی تزئین و سرو می کنیم .
- در صورت تمایل می توانید گلاب را از دستور کیک زعفرانی حذف کرده و پودر هل اضافه و یا اینکه هردو را استفاده کنید .