برای تهیه شیرینی انگشتی ، ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا کره نرم و همدمای محیط شود .
در یک کاسه کره و پودر شکر را باهم مخلوط کرده و با همزن آنقدر می زنیم تا
کره کاملا به خورد پودر شکر رفته و یک دست شود . سپس تخم مرغ و وانیل ( هر
نوع اسانسی که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید ) را اضافه کرده و
هم می زنیم تا تخم مرغ نیز کاملا با دیگر مواد ترکیب شود . آرد و نشاسته
ذرت را باهم ترکیب کرده و الک می کنیم و آرام آرام به مواد بالا اضافه می
کنیم و با همزن می زنیم تا به صورت خرده نان در آید . سپس با دست ورز می
دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید . ( نیاز به ورز دادن زیاد نیست چرا
که باعث به روغن افتادن خمیر می شود )
خمیر را داخل نایلونی گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود . کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از خمیر
گلوله های کوچک برداشته و کف دست گرد می کنیم و با انگشت و یا هر وسیله
دیگری وسط توپک ها گود کرده و داخل سینی فر قرار می دهیم . تمامی خمیرها را
به همین صورت تهیه کرده و در سینی فر می چینیم .
شیرینی انگشتی را به مدت ۱۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای
۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزند و بعد از فر خارج کرده ، کنار
می گذاریم تا سرد شوند .
در پایان داخل شیرینی انگشتی را با مارمالاد دلخواه پر می کنیم .
- در صورت تمایل می توانید قبل از قرار دادن شیرینی انگشتی در فر
داخل آن شکلات چیپسی و یا شکلات تخته ای خرد شده ریخته و بعد در فر قرار
دهید تا شکلات ها آب شود .