
برای تهیه کیک سورپرایز نارگیلی ابتدا باید توپ های نارگیلی آن را آماده
کنیم . برای این کار ابتدا دو عدد سفیده تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و
آنقدر هم می زنیم تا پف کند و از کاسه بیرون نریزد . سپس پودر شکر و پودر
نارگیل را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر یک دستی به دست آید . از
خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته و کف دست گرد می کنیم و گلوله های
نارگیلی را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم .
تا آن زمان مایع کیک شکلاتی را تهیه می کنیم .
آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، پودر کاکائو و نمک را باهم ترکیب و 3 بار الک کرده ، کنار می گذاریم .
فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
در یک کاسه تخم مرغ ها ، وانیل و شکر را ریخته و با همزن می زنیم تا پف کند
. سپس شیر و روغن مایع را نیز اضافه کرده و دوباره هم می زنیم . حالا
ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله به
مایع کیک اضافه کرده و با کاردک و یا همزن دستی هم می زنیم تا آرد نیز
کاملا با دیگر مواد ترکیب شود . کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و
یا کاغذ روغنی می اندازیم . نصف مایع کیک شکلاتی را در قالب ریخته و توپ
های نارگیلی را روی آن می چینیم . مابقی مایع کیک را روی توپک ها ریخته و
کیک سورپرایز نارگیلی را به مدت 50 دقیقه ( بستگی به دمای فر دارد ) در
دمای 180 درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بپزد .
سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود .
کیک سورپرایز نارگیلی را بعد از خارج کردن از قالب تزئین کرده و برش می زنیم .
- مقدار شکر به کار رفته در کیک سورپرایز نارگیلی 1 لیوان در نظر
گرفته شده است که در صورت تمایل می توانید نصف لیوان شکر به آن اضافه کنید
.
- در تهیه این کیک به جای شکر سفید از شکر قهوه ای نیز می توانید استفاده کنید .