
برای تهیه کیک موزی ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب ، دو تا سه بار الک کرده ، کنار می گذاریم .
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
روغن مایع و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی می زنیم تا کم رنگ شود
. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حسابی هم می زنیم تا
کاملا جذب شود و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم . وانیل و شیر را نیز
اضافه کرده و هم می زنیم . سپس موزها را که کاملا له کرده و به صورت پوره
در آورده ایم را به مایع کیک اضافه کرده و هم می زنیم .
حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را در 3 مرحله به مواد بالا
اضافه کرده و به آرامی با همزن دستی و یا کاردک هم می زنیم تا آرد نیز
کاملا با دیگر مواد ترکیب شده و مایع یکدستی حاصل شود .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم و
مایع کیک موزی را در قالب ریخته و آن را به مدت 40 دقیقه در فری که از قبل
گرم کرده ایم در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از پخت کیک را ا فر خارج کرده ، کنار می گذاریم تا کاملا سرد شود .
تا آن زمان رویه کیک را آماده می کنیم . برای اینکار خامه صبحانه و شکلات
تخته ای خرد شده را باهم ترکیب کرده روی بخار کتری و یا سماور قرار می دهیم
تا شکلات در خامه حل شده و سس یکدستی به دست آید .
کیک را از قالب خارج کرده و سس شکلاتی سرد شده را روی آن می ریزیم .
کیک موزی با روکش شکلات را در ظرف مورد نظر قرار داده و با حلقه های موز آن را تزئین می کنیم .