
برای تهیه شیرینی تَرَک شکلاتی ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، پودر کاکائو و
نمک را باهم ترکیب کرده و الک می کنیم . سپس شکر قهوه ای را اضافه کرده و
مخلوط می کنیم . ( من به جای شکر به همان میزان از پودر شکلات داغ استفاده
کردم که طعم بی نظیری به شیرینی ها داد ) . کره را از یخچال خارج ، به
قطعات کوچکی تقسیم کرده و به مواد خشک اضافه می کنیم . سپس با نوک انگشتان
ورز می دهیم تا مواد ما حالتی مانند خرده های نان به خود بگیرد .
حالا شکلات های چیپسی ، تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه کرده و ورز می دهیم
تا خمیر یکدست ، نرم و لطیفی به دست آید . از خمیر گلوله های کوچکی به
اندازه گردو برداشته و کف دست گرد می کنیم و در پودر شکر می غلتانیم . بعد
از اینکه تمام خمیرها را گلوله کرده و در شکر غلتاندیم ، شیرینی ها را به
مدت 10 دقیقه در یخچال قرار می دهیم . کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و
شیرینی تَرَک شکلاتی را با فاصله در سینی فر می چینیم .
سینی فر را در فری که از 15 دقیقه قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده
است ، به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی های ما آماده شود .
شیرینی تَرَک شکلاتی بعد از پخت باز شده و ترک خورده و پهن می شوند .
بعد از پخت شیرینی ها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سینی جدا کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم .
با یک فنجان چای و شیرینی تَرَک شکلاتی از میهمانان خود پذیرایی کنید .
- به جای شکر قهوه ای از شکر سفید نیز می توان استفاده کرد .