برای تهیه کیک هلو ، ابتدا آرد ، نمک و بکینگ پودر را باهم ترکیب و 3 بار الک می کنیم .
فر را روشن می کننیم تا گرم شود .
روغن و شکر را با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . سپس تخم مرغ ها را
دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را جداگانه هم می زنیم . وانیل را به
همراه تخم مرغ آخر اضافه کرده و هم می زنیم .
ترکیب مواد خشک را که قبلا الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله اضافه
کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا آرد با دیگر مواد ترکیب شود .
هلوها را شسته و هسته آن را جدا می کنیم . هلوها را نگینی خرد کرده و با ماست ترکیب می کنیم .
ترکیب ماست و هلو را نیز به مایع کیک هلو اضافه کرده و به آرامی با دیگر مواد مخلوط می کنیم .
کف قالب مورد نظر را چرب و یا آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم و مایع کیک هلو را در آن می ریزیم .
قالب را در فری که از قبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد در طبقه وسط
فر قرار می دهیم تا کیک ما در مدت 45 دقیقه بپزد و آماده شود . ( زمان پخت
کیک در فرهای مختلف متفاوت است . بنابراین برای اطمینان از پخت کیک بعد از
نیم ساعت با یک خلال دندان کیک را امتحان کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک شما
آماده است در غیر این صورت به زمان بیشتری برای پخت نیاز است )
بعد از پخت ، کیک هلو را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود . سپس کیک را از قالب خارج کرده و روی آن را تزئین می کنیم .
من برای رویه کیک از کرم پاتیسیر که دستور آن در همین سایت آمده است به همراه هلوی ورقه شده و خلال پسته استفاده کردم .
کیک هلو را با یک فنجان چای سرو کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید .
- می توانید به جای روغن از کره نرم شده نیز برای تهیه این کیک استفاده کنید .
- به جای هلو از شلیل نیز می توانید برای تهیه این کیک استفاده کنید .