ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
طرز تهیه شیرینی کشمشی:
مواد لازم:
***************
کشمش پلویی: یک لیوان
آرد:350 گرم
تخممرغ: 3 عدد
وانیل: کمی
روغن: 180 گرم
پودر قند: 350 گرم
طرز تهیه:
پودر قند و روغن را در یک ظرف گود بریزید و آنقدر آن را بزنید که از ظرف نریزد.
کشمش و آرد را هم مخلوط و در انتها همه مواد را یکجا کنید.
فر را از قبل گرم کرده و سینی فر را با یک ورق کاغذ روغنی پوشش دهید.
مواد را در قیف ریخته و منظم و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید و سینی را در فر قرار دهید.
این شیرینی در دمای 160 درجه سانتیگراد و به مدت 5 تا 8 دقیقه پخته میشود.
بلافاصله بعد از پخت آن را از کاغذ جدا کنید و در ظرف مناسبی چیده و روی آنها را با سلفون بپوشانید تا نرم و تازه بمانند. شیرینی کشمشی را با چای یا شیر داغ میل کنید.
با کسی نشست و برخاست کنید که همین که او را
دیدید به یاد خدا بیفتید، به یاد طاعت خدا بیفتید، نه با
کسانی که در فکر معاصی هستند و انسان را از یاد خدا
باز میدارند.
محمدتقی بهجت
[لبخند]
چه دعایی کنمت بهتر از این:
که کنار پسر فاطمه هنگام اذان، سحر جمعه ای از سال جدید در شبستان بقیع، قامتت قد بکشد وقت نماز، به نمازی که نثار حرم و گنبد برپاشده ی حضرت زهرا بکنی