ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه نان شیر مال
مواد لازم:
تخممرغ: 2 عدد،
شکر: نصف لیوان،
ماست: یک لیوان،
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری،
وانیل: کمی، روغن: سه چهارم لیوان،
کنجد: 2 تا 3 قاشق غذا خوری و زرده تخممرغ یک عدد برای تزئین روی نان،
آرد: در حدی که خمیر به دست نچسبد و نمک: کمی
طرز تهیه:
تخممرغ، وانیل، شکر و روغن را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. در ادامه ماست و بکینگ پودر و کمی جوششیرین را هم به مواد بیفزایید.
آرد را کمکم اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. میزان آرد بستگی به غلظت مواد دارد. آنقدر آرد بریزید که خمیر به دست نچسبد.
خمیر به دست آمده را در ظرفی بگذارید و روی آن را بپوشانید و بگذارید حجم آن دو برابر شود. بعد روی سطحی صاف را آرد پاشیده و از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید و با وردنه آن را باز کنید و در سینی چرب شده فر بگذارید.
روی نانها را با قلممو زرده تخممرغ بمالید و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار داده تا روی نان طلایی شده و از فر بیرون بیاورید.
لازم به ذکر است برای اینکه نان نرم و لطیف باشد حتما، یک ظرف کوچک را پر از آب کرده و در فر بگذارید تا بخار کند و از خشک شدن نان جلوگیری کند.