ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
مواد لازم :
شکر 2/3 پیمانه
آرد 1 پیمانه و 2 قاشق سوپخوری
کره 1/2 پیمانه
دارچین آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/8 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 1 پیمانه
نارگیل رنده شده برای تزئین
طرز تهیه :
فر را روی 350 در جه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود . آرد ، نمک و دارچین را با هم الک کنید . کره و شکر را با همزن بزنید تا لطیف شود . تخم مرغ را اضافه کنید . سپس با آرد و نارگیل به خوبی مخلوط کنید .
بعد مقداری از خمیر را به صورت توپ کوچکی درآورده یا می توانید قالب زده و روی آن مقداری نارگیل بپاشید و در سینی که قبلا چرب شده به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید.
توجه داشته باشید که این شیرینی بسیار زود آماده می شود و زمان پخت زیاد باعث برشته شدن و سفت شدن آن می شود .