
برای تهیه کوکوی مرغ پنیری ، ابتدا فیله مرغ با با یک پیاز و یه حبه سیر با
کمی آب روی حرارت می گذاریم تا آبپز شود . سیب زمینی ها را نیز به صورت
جداگانه آبپز می کنیم .
سپس سیب زمینی آبپز را رنده ریز کرده و یا با گوشت کوب له می کنیم . گوشت
مرغ را نیز ریش ریش کرده و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم . فلفل دلمه را
نیز خرد کرده و به همراه پیاز رنده شده و آب گرفته و سیر رنده شده به دیگر
مواد اضافه می کنیم . در پایان تخم مرغ ها را به همراه نمک ، زردچوبه و
فلفل اضافه کرده و تمامی مواد را کاملا باهم مخلوط می کنیم .
حالا از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و کف دست باز می کنیم . کمی پنیر
پیتزای رنده شده وسط خمیر گذاشته و آن را از اطراف جمع می کنیم تا گلوله
مانند شود و بعد با دست کمی فشار می دهیم تا پهن شده و راحت تر سرخ شود .
سپس کوکوهای آماده شده را در آرد سوخاری می غلتانیم .
در تابه کمی روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کاملا داغ شود . سپس کوکوهای آماده شده را در روغن داغ قرار می دهیم تا سرخ شوند .
وقتی یک طرف کوکوی مرغ پنیری سرخ شد ، بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و پنیر درون کوکو آب شود .
سپس کوکوی مرغ پنیری را در ظرف مورد نظر چیده و با سس دلخواه سرو می کنیم .