
برای تهیه کیک پرتقالی ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و الک
می کنیم . سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
زرده و سفیده تخم مرغ را هم جدا کرده و سفیده ها را داخل کاسه ای ریخته و
با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پف کرده و وقتی کاسه را بر می گردانیم بیرون
نریزد . سپس آن را در یخچال قرار می دهیم . شکر و روغن را هم باهم ترکیب
کرده ، آنقدر می زنیم تا سفید رنگ شود و بعد زرده های تخم مرغ را به همراه
وانیل و رنده پوست پرتقال اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا تمامی مواد
کاملا باهم ترکیب شوند . حالا آب پرتقال را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم .
ترکیب مواد خشک را هم که الک کرده ایم را به همراه گردوی خرد شده ، در چند
مرحله اضافه کرده و با همزن دستی و یا لیسک هم می زنیم . در پایان سفیده
تخم مرغ را هم کم کم اضافه کرده و به آرامی و از پایین به بالا مخلوط می
کنیم به طوری که بافت پفکی آن از بین نرود .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم و
مایع کیک پرتقال را داخل قالب ریخته و آن را داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار
می دهیم تا بپزد . سپس گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم طلایی رنگ شود .
کیک پرتقال را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از قالب خارج می کنیم .
کیک پرتقال را با تکه های پرتقال تزئین و سرو می کنیم .