ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
مواد لازم :
۲۵۰ گرم آرد سفید
۲۰۰ گرم کره
۷۰ گرم مغز بادام چرخ شده
۷۰ گرم پودر قند
طرز تهیه:
۱. کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. سپس با همزن آن را بزنید. پس از آن پودر قند را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
۲. آرد و بادام را اضافه کرده و اینبار با دست شروع به مخلوط کردن کنید. به همین راحتی مایه خمیر این شیرینی آماده است. فقط کافی است آن را در قیف مخصوص ریخته و به شکل دلخواه روی سینی فر بچینید. سپس با خلال بادام روی آنها را هم تزیین کنید.
۳. سینی حاوی شیرینیها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر اجاق گاز که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است حرارت دهید تا سطح زیر شیرینیها کمی طلایی رنگ شود.اگر احساس کردید این دما زیاد است میتوانید آن را به ۱۵۰ درجه سانتیگراد هم کاهش دهید.