ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
طرز تهیه
مواد لازم | |
آرد |
3 فنجان |
نصف ق چ | |
بکینگ پودر |
یک چهارم ق چ |
پودر زنجبیل |
1 و نیم ق چ |
پودر دارچین |
2 ق چ |
پودر میخک |
نصف ق چ |
پودر جوز هندی |
نصف ق چ |
نمک |
1 ق چ |
کره هم دما با اتاق |
نصف فنجان |
شکر قهوه ای تیره |
نصف فنجان |
تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق |
1 عدد بزرگ |
مولاس |
نصف فنجان |
مواد لازم برای رویال آیسینگ | |
پودر مرنگ |
2 و نیم ق غ |
پودر شکر الک شده |
2 فنجان |
آب |
3 ق غ |
طرز تهیه :
آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر ، زنجبیل ، دارچین ، میخک ، جوز هندی و نمک را مخلوط کرده کناری بگذارید .
کره و شکر قهوه ای را هم بزنید تا کرمی و پوک شود . سپس تخم مرغ و مولاس را اضافه رده مخلوط کنید یک دست شود .
سرعت همزن را کم کرده مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود . خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده در پلاستیک پیچیده و نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال بگذارید سرد شوند .
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
روی سطحی کمی آرد پاشی شده خمیر را به ضخامت نیم سانتی باز کنید و به شکل عروسکی قالب بزنید و با فاصله ی 5 سانتی از هم در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید و و 15 دقیقه در یخچال بگذارید سرد و سفت شوند و سپس به مدت 10 – 15 دقیقه در فر بگذارید بپزند و ترد شوند ولی رنگشان نباید تیره شود . بعد از پخت کوکی ها را کناری بگذارید از حرارت که افتاد روی توری سیمی منتقل کنید کاملا خنک شده به دمای اتاق برسند . کوکی ها را در سینی فر نگذارید کاملا خنک شوند چون کیفیتشان از بین خواهد رفت و مرطوب میشوند
طرز تهیه رویال آیسینگ
پودر مرنگ و پودر شکر را با هم مخلوط کنید .
سر پدالی همزن را وصل کرده حین هم زدن آب را اضافه کرده با سرعت کم هم بزنید تا زمانی که مواد روان و براق شوند . بلافاصله رویال آیسینگ را در قیف ریخته و تصویر روی کوکی ها را تزئین نمایید .