ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
مواد لازم برای 48 عدد روگلاش | |
کره نرم |
1 فنجان |
پنیر خامه ای هم دما با اتاق |
225 گرم |
نمک |
نصف ق چ |
آرد |
2 فنجان |
مواد میانی | |
شکر قهوه ای |
یک چهارم فنجان |
شکر |
یک چهارم فنجان |
پودر دارچین |
2 ق چ |
کره ذوب شده رد |
3 ق غ |
فندق تست شده و پوست گرفته و خرد شده |
1 و یک چهارم فنجان |
مینی شکلات چیپسی |
سه چهارم فنجان |
مواد لازم روی روگلاش | |
شکر |
3 ق غ |
پودر دارجین |
نصف ق چ |
سفیده تخم مرغ |
1 عدد بزرگ |
آب |
2 ق چ |
طرز تهیه :
کره و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کرده هم بزنید تا نرم شود . نمک و آرد را اضافه کرده با سرعت کم هم بزنید تا یکدست شود و اگر لازم بود مواد را از کف و دیواره های ظرف جدا کنید .
خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل دایره ای به ضخامت 1 سانتی باز کنید . رویشان پلاستیک کشیده و 1 ساعت تا 1 شب در یخچال بگذارید استراحت کند تا سفت شود .
برای تهیه مواد میانی :
شکر قهوه ای ، شکر و پودر دارچین را با هم مخلوط نموده کناری بگذارید . کره ذوب شده سرد ، شکلات و پودر فندق را در کاسه های جدا از هم جلوی دستتان بگذارید .
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . چند عدد سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده کناری بگذارید .
یکی از خمیرها را از یخچال در اورده روی سطحی که کمی آردپاشی شده به صورت دایره ای به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و با قلم مو رویش کره بکشید و یک چهارم مقدار از شکر را رویش بپاشید . سپس یک چهارم فندق و شکلات چیپسی رویش پاشیده و با دست کمی فشار دهید تا به خمیر بچسبند .
با یک چاقووی تیز یا پیتزا بر خمیر را به صورت قطری برش بزنید تا به اشکال مثلثی در آید سپس هر مثلث را از قسمت قاعده رول کنید و با فاصله 4 سانتی از هم در سینی فر بچینید و همین کار را با 3 خمیر دیگر انجام دهید .
روی روگلاش ها را مخلوط سفیده ی تخم مرغ و آب بکشید و شکر و دارچین بپاشید و به مدت 18 – 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و رویشان طلایی شود . بعد از پخت 3 دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتند سپس روی توری سیمی منتقل کنید کاملا خنک شوند .