ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
مواد لازم برای شیرینی پسته ای با روکش شکلات:
شکلات سفید | ۵۰ گرم |
کنسرو شیرعسلی | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۵۰ گرم |
پودر پسته | ۱۳۰ گرم |
پودر هل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
شکلات تلخ | ۱۵۰ گرم |
طرز تهیه شیرینی پسته ای با روکش شکلات :
شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیرعسلی روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ذوب شدن شکلات را از روی حرارت بردارید. پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس پسته و پودرهل را به مخلوط بالا اضافه کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود.
خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه در فریزر یا ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. سپس قالب بزنید. شیرینی های قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید.