ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی :
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر شکر |
۵۰ گرم |
تخم مرغ |
۱ عدد |
وانیلین |
یک چهارم قاشق چایخوری |
پودر نارگیل |
۴۰ گرم |
آرد |
۱۱۰ گرم |
نمک |
۱ پینچ |
مواد لازم رویه (سس کارامل) :
طرز تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی :
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه تخم مرغ و وانیلین را بیفزائید و ۲ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.
حالا پودر نارگیل، آرد و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اینک خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر باز کنید.
با برشگر تو خالی به قطر ۵ سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی حلقه های نارگیلی را به مدت تقریبی ۱۸-۲۰ دقیقه بپزید.
حالا روی شیرینی ها قدری سس کارامل بریزید و از مواد رویه رویش بگذارید.
طرز تهیه مواد رویه:
شیر عسلی، کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.
قدری از این سس را کنار بگذارید و باقیمانده اش را با پودر نارگیل (مواد رویه) مخلوط کنید.