ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
مواد لازم:
روغن:25 گرم
دال عدس(عدس قرمز):یک پیمانه
سینه مرغ :100گرم
ورمیشل(رشته سوپ):50گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز:یک عدد متوسط
طرز تهیه سوپ :
ابتدا پیاز را خرد کنید.با روغن یا کره کمی تفت دهید به اندازه ای که فقط سبک شود. نباید سرخ شود.گوشت سینه مرغ را نگینی خرد و به پیاز اضافه کنید.
دال عدس را به مواد قبلی اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.دال عدس خیلی زود می پزد و رنگ زردی به خودش می گیرد.
در نهایت نمک و فلفل و رشته سو پ را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.این سوپ بسیار زود آماده می شود.سبک و خوشمزه است.