ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
روش تهیه:
1. بیسکویت ساده و بادام پودر شده را درون غذاساز بریزید تا کاملا پودر و یکدست شود سپس کره نرم شده و روغن مایع را اضافه کنید و به همراه بیسکویت پودر شده ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند.حال کف قابلمه گرد به قطر 25 سانتیمتر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر را کف قالب پهن کنید.
2. سپس با خمیر بیسکویت کمی دیواره ایجاد کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال
بگذارید. در ظرفی دیگر پنیرخامهای، ماست، خامه، شکر و وانیل را با همزن
بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن
یک دقیقه بزنید تا یکدست شود. درآخر آرد نشاسته ذرت را اضافه کنید و با
همزن بزنید تا یکدست شود.
3. سپس مایه چیزکیک را روی بیسکویتها ریخته و به مدت 35 دقیقه در فر با
دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. قبل از اینکه چیزکیک را در فر
بگذارید، بریلوی کارامل را درون قیف ریخته و سر آن را سوراخ کنید. قیف را
درون مایه چیزکیک فرو کرده و تزریق کنید. بعد از پخت میتوانید روی چیزکیک
را پودرقند یا شکرهای رنگی بپاشید.
نکته
- میتوانید 3 قاشق چایخوری از نشاسته ذرت را کم کرده و به جای آن پودرکاکائو اضافه کنید تا چیزکیک شکلاتی داشته باشید.
- به جای بریلو میتوانید انواع مارمالادهای میوهای روی بیسکویت ریخته ، مایه چیزکیک را روی بیسکویت بریزید.