
برای تهیه دمی گوشت ، ابتدا برنج را شسته و با کمی آب می گذاریم تا خیس بخورد .
گوشت را در قابلمه قرار داده و به آن آب اضافه می کنیم و روی حرارت می
گذاریم تا به جوش آید و بعد کف روی گوشت را کاملا می گیریم تا در پایان آب
گوشت شفافی داشته باشیم .
یک عدد پیاز را به همراه فلفل سیاه و کمی زردچوبه و دو حبه سیر به گوشت
اضافه کرده و در قابلمه را می بندیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد .
در یک قابلمه کمی روغن ریخته و یک عدد پیاز نگینی شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند .
یک عدد سیب زمینی را نیز پوست گرفته و نگینی خرد کرده و به پیاز داغ اضافه می کنیم .
گوجه ها را نیز رنده کرده و اضافه می کنیم . نمک ، فلفل و زردچوبه را هم
اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی گوجه گرفته شود . حالا رب گوجه فرنگی
را نیز اضافه می کنیم .
آب روی برنج را خالی کرده و آن را به سس بالا اضافه می کنیم .
در پایان گوشت پخته شده را به همراه آب آن ( پیاز و سیر را جدا می کنیم )
به برنج اضافه کرده و نمک آن را می چشیم . در صورت نیاز نمک را زده و
قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب روی برنج خشک شود و بعد دمی گذاشته
، صبر می کنیم دمی گوشت ما آماده شود .
دمی گوشت را در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه سالاد شیرازی سرو کنید .