
برنج را از چند ساعت قبل در آب با کمی نمک می گذاریم خیس بخورد .
لوبیا سبز را خرد کرده و هویج را نگینی می کنیم ، با مقدار کمی آب و نمک می گذاریم پخته شوند و آب آن خشک شود .
یک عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را می گیریم و بعد پیاز و گوشت چرخ کرده را با هم میکس کرده و نمک و فلفل اضافه می کنیم و به اندازه فندق برداشته گرد می کنیم و آنها را در نصف پیمانه روغن سرخ می کنیم .
در ماهی تابه کمی روغن ریخته و یک عدد پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم . گوجه رنده شده را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب گوجه خشک شود . فلفل ، زردچوبه ، پودر کاری و رب را هم اضافه کرده و تف می دهیم . سپس لوبیا سبز و هویج پخته شده را به همراه کوفته ریزه اضافه می کنیم .
در یک قابلمه آب را به جوش آورده و برنج را به آن اضافه می کنیم . کمی که گذشت یکی از دانه های برنج را با ناخن نصف می کنیم . اگر به اندازه یک نقطه سفید وسط برنج خام مانده بود ، وقت آبکش کردن برنج است . در این مرحله می توانیم یک پیمانه آب سرد به برنج اضافه کنیم (در این حالت به دانه های برنج شوک وارد شده و دانه های برنج قد می کشند ) .
برنج را آبکش کرده ، کف قابلمه سیب زمینی حلقه شده قرار می دهیم و مقداری از برنج را روی سیب زمینی ها ریخته و بعد کمی از سس لوبیا ریخته و همین طور ادامه می دهیم تا برنج و سس تمام شود .
در قابلمه دمی گذاشته و روی حرارت می گذاریم بعد 30 تا 45 دقیقه لوبیا پلو حاضر است .
لوبیا پلو را با سالاد شیرازی که با آب لیمو ترش طعم دار شده است میل کنید .