
برای تهیه کیک بی بی ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، پودر
کاکائو و نسکافه را در کاسه ای باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم . سپس
شکر دانه ریز را هم به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم . فر را هم روشن
می کنیم تا در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شود .
حالا وسط مواد خشک را گود کرده و تخم مرغ ها و وانیل را به آن اضافه می
کنیم و ابتدا با قاشق مخلوط کرده ( اگر از همان اول با همزن برقی هم بزنید
مواد خشک به اطراف پخش می شود ) سپس با دور کند همزن به مدت ۲ دقیقه هم می
زنیم . شیر را هم کم کم اضافه کرده و هم می زنیم . سپس روغن مایع را هم
اضافه می کنیم .
در پایان نصف لیوان آبجوش را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط می کنیم .
مایع کیک به دست آمده بسیار رقیق می باشد ولی اصلا جای نگرانی نیست و بعد
از پخت بافت بسیار نرم و لطیفی خواهد داشت .
حالا کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی انداخته و یا چرب کرده و بعد با پودر
کاکائو سطح آن را می پوشانیم . سپس مایع کیک شکلاتی بی بی را داخل قالب
ریخته و آن را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰
درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
و بعد کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود و سپس از قالب خارج می کنیم .
کیک شکلاتی بی بی معمولا با خامه سرو می شود ولی می توانید به جای آن از گاناش شکلاتی استفاده کرده و یا ساده سرو کنید .